DORITI SA VA OFERIM UN PRET MAI BUN, PENTRU PERSOANE FIZICE, DECAT ACTUALUL DVS. FURNIZOR DE ENERGIE?

In acest moment, pe factura de energie electrica, emisa catre persoanele fizice corepunzator consumului de energie electrica consumata incepand cu luna iulie 2015, sunt incluse doua pozitii de energie electrica:

  1. 50% din cantitatea totala consumata, facturata la un pret mai mic
  2. 50% din cantitatea totala consumata, facturata la pret CPC - conform listei de pret afisate aici

Va invitam sa adunati valoarea celor doua pozitii din factura, valoarea de la pozitia "rezervare" si sa impartiti la numarul total de kWh facturati. Astfel veti afla care este pretul de facturare real al energiei electrice pe care o consumati.

Daca aveti deja o firma care are sediul social la adresa la care locuiti, si platiti energia electrica ca persoana fizica, va invitam sa cititi informatiile oferite la: http://furnizorenergie.ro/treceti-contractul-pe-persoana-juridica

 

ATENTIE!

Liberalizarea pietei de energie inseamna pentru dvs. modificarea raportului intre cele doua cantitati de energie facturate, conform calendarului urmator:

Data Pret reglementat Pret CPC
01.01.2016 40% 60%
01.07.2016 30% 70%
01.01.2017 20% 80%
01.07.2017 10% 90%
31.12.2017 0% 100%

Din acest punct de vedere pretul cu care veti plati energia electrica (ca persoana fizica) va creste gradual pana cand veti ajunge sa platiti energie electrica la tariful CPC.
Acest pret este INTOTDEAUNA MAI MARE decat pretul de pe piata libera!!!

Evolutia preturilor pe piata libera din acest moment arata ca incepand cu a doua jumatate a anului 2015 vom putea oferi un pret mai bun decat pretul pe care il veti plati, ca persoana fizica, la furnizorul actual de energie.

Ca sa va asigurati ca nu veti rata momentul in care veti putea schimba furnizorul actual de energie, va invitam sa ne lasati datele dvs. de contact si locatiile in care aveti puncte de consum pentru ca in momentul in care factura dvs. va avea o valoare mai mare decat factura pe care v-o putem oferi noi, sa va anuntam din timp, pentru a putea schimba furnizorul.

Iar daca rudele dvs. se hotaresc sa va urmeze exemplul, pentru a plati mai putin, puteti folosi formularul alaturat pentru a include si datele lor de contact.


Termeni si conditii | Confidentialitate | Legislatie | Contact | Sitemap |
1996 - 2021 © STIRA Electronic SRL
Login