Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, STIRA Electronic SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale care ii sunt furnizate. Informatiile inregistrate vor fi utilizate numai de catre administratorii site-ului si de catre departamentele din cadrul STIRA Electronic SRL carora le sunt destinate.

Informatiile personale colectate vor fi transmise, numai cu acordul dvs. scris, numai catre furnizorii de energie electrica alesi de dvs. si numai in vederea completarii ofertelor si contractelor de furnizare, in conformitate cu cerintele legislatiei in vigoare. STIRA Electronic SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru actiunile intreprinse de furnizorii de energie electrica cu care ati avut, aveti sau doriti sa aveti relatii comerciale sau de orice alta natura.

Prin completarea oricaror formulare prezente in acest site, va exprimati acordul cu privire la transmiterea informatiilor catre furnizorii de energie electrica cu care STIRA Electronic SRL are incheiate contracte de reprezentare.

In orice moment va puteti exprima dreptul de opozitie conform Legii 677/2001.

STIRA Electronic SRL este inscrisa in Registrul Operatorilor Date cu Caracter Personal cu numarul: 22964


Termeni si conditii | Confidentialitate | Legislatie | Contact | Sitemap |
1996 - 2021 © STIRA Electronic SRL
Login